Homøopati

Som Health Mentor vælger jeg så vidt det er muligt, at arbejde med det naturlige fremfor det kemiske. Homøopati er naturmedicin uden bivirkninger. Jeg arbejder rigtigt meget med homøopati som ampulkure, sammensat præcist efter dine ønsker og behov.

En homøopatisk ampulkur går ind og arbejder med, samt booster kroppens egne processer.

Det fantastiske er, at når man sætter ind overfor en problematik, åbner det op for at hjælpe, eller afhjælpe om man vil, en anden. Jeg vil næsten altid vælge at booste udrensning og energiniveau, da jeg sjældent møder folk der ikke vil have gavn af dette. Men som vigtigste udgangspunkt, vil jeg sætte meget specifikt ind på klientens særlige behov, som kan være alt fra smerter i kroppen til allergier, eksem, cellulite, psykiske ubalancer, gentagne infektioner, følelsen af ikke at slå til, manglende energi, overvægt, stress, søvnproblematikker og mange andre ubalancer.

Jeg elsker at arbejde med homøopatiske ampuller og ser dem som et af mine vigtigste arbejdsredskaber.

Jeg anbefaler at alle giver sig selv mindst en 3 mdr´s. ampulkur årligt, for at detoxe, give et energiboost, støtte og optimere kroppens egne processer samt sætte ind overfor specifikke problematikker og sygdomme.

Homøopatisk medicin fremmer kroppens processer af selv-healing og hjælper derved din krop tilbage til sin biologiske balance. Der er ikke noget Hokus Pokus ved ampullerne. Det er ren naturmedicin og i virkeligheden bare tilbage til fortidens medicin. Ingen kemi, kun rene produkter hentet i naturen.

En homøopatisk ampulkur består af små flasker med naturmedicin indeni.

Efter anvisning; typisk 5 ud af ugens 7 dage for voksne, drikker du indholdet så det trænger ind i kroppen via dine slimhinder i munden. Indholdet smager let saltet. Jeg vedlægger vejledning og pakker ampullerne, så det er meget enkelt og let at gå til.

Børn har lige så stor gavn af homøopati som voksne. Hvis du oplever at dit barn har mange infektioner f.eks. i form af forkølelser og mellemørebetændelser, mave/tarm problematikker, er sensitiv eller du blot ønsker at booste dit barns immunsystem, kan en homøopatisk ampulkur være et meget let og kærligt supplement til dit barns sundhed.

Du kan trække væsken fra ampullerne op i en engangssprøjte som du eller dit barn tømmer ind i munden, tømme indholdet på en ske og give det til dit barn på den måde eller – ved det lidt ældre barn – lade barnet selv suge indholdet ud af ampullen, som voksne gør.

Jeg sammensætter altid en homøopatisk ampulkur ud fra den enkelte klients behov og problematikker.

Den ampulkur du modtager vil altid være helt specielt sammensat til dig og/eller dit barn.

I forbindelse med bestillingen, vil jeg bede dig udfylde en journal, som er mit arbejdsredskab til når jeg sammensætter din ampulkur.

Mine egne erfaringer med homøopati:

“Jeg er helt overbevist om at mit eget brug af ampulkure, også længe inden jeg startede uddannelse og lærte at ordinere homøopati, har en stor del af æren for at jeg stadig står oprejst, efter 11 år med et minimum af søvn, en del bekymringer, et pænt højt stressniveau pga. samarbejdet med kommunen on/off og i det hele taget det pres der unægteligt følger med, det også meget kærlige og øjenåbnende, i at have et handicappet barn. 

Og nu jeg nævner min handicappede datter, så kender jeg ingen der i stort set hele sit liv, har levet så clean (sukker, korn, mælke, kemifrit og hovedsaligt økologisk) som hende og alligevel startede ampullerne en ret vild udrensning hos hende da hun begyndte med dem. Men hun stresser selvfølgelig også op pga. en mangeårig søvnforstyrrelse – det er som at leve med konstant skiftende arbejdstider og det ved vi jo alle ikke er særligt sundt!

Desuden kan hun for første gang i sit liv tåle kosttilskud, hvilket jeg også tænker at ampullerne, sammen med Organix test, skal have æren for. Tidligere fik hun meget dårlig mave, når vi forsøgte at implementere vigtige kosttilskud som et supplement til hendes kost, men i kombination med homøopati og med et testresultat fra Organix testen, der viser præcis hvad hun mangler af kosttilskud, er det nu lykkedes os at tilføre foreløbig 7 forskellige kosttilskud uden en eneste reaktion fra hendes mave.

Som kæmpe bonus har hun haft en vægtøgning på 7 kg siden vi, for 10 mdr siden, startede behandling med homøopati og kosttilskud, uden vi har ændret i hendes kost. Dette er en stor sejr for en lille spinkel pige på 12 år, der har vejet 21 kg de sidste mange år.” 

Mine klienter siger:

“Jeg har for første gang i mange år ikke haft birkepollen allergi. Jeg plejer at være ekstremt ramt, når birkepollen sæsonen sætter ind, men i år har jeg intet mærket. Og det til trods for, at birken var slem i år.Kvinde, 42 år.

“Min yngste har det godt og holder sin vægt flot. Begge drenge er glade. Jeg må sige, at jeg er vild med dine ampuller.” Mor til 2 drenge på 8 og 11 år.

“Jeg er helt pjattet med de her ampuller! Jeg får en gevaldig energi og det smitter af på min datter”  Kvinde, 45 år 

“Jeg havde rigtigt meget hovedpine og var træt de første uger på ampulkuren, men så vendte det og jeg fik mere energi end tidligere” Mand, 49 år

Det er meget almindeligt at mærke og dykke ned i tidligere symptomer og følelser, mens kroppen arbejder med egne healingsprocesser og renser ud. Derfor vil nogle opleve, hvad de opfatter som forværringer af symptomerne undervejs i ampulkuren. Der er dog ingen grund til bekymring, da det blot er gode tegn på at kroppen arbejder og er ved at heale de gamle symptomer op.

Priser :

Voksne

1 mdr  799kr

 3 mdr 2099kr

6 mdr 3999kr

Børn op til 12 år

1 mdr  499kr

3 mdr 1199kr

6 mdr 2299kr

Bestil din homøopatiske ampulkur ved at skrive til mig på marlene@higherliving.dk

Du kan forvente at modtage din ampulkur indenfor 10-14 dage efter bestilling og betaling.