1:1 Health Mentor session

En Health Mentor er en behandler, der ser på mennesket som en helhed og anerkender at krop, psyke, vaner og livsstil hænger sammen. 

Jeg bevæger mig indenfor den holistiske verden, men min store drøm er at bygge bro mellem den konventionelle og holistiske verden – sundhedsvæsenet kan meget jeg ikke kan og omvendt.  Mens det konventionelle behandlingssystem ofte kun behandler det enkelte symptom, vil jeg som Health Mentor se på dig som en helhed. 

Genetik, tanker, vaner, kroppens signaler, psyke – det hele hænger sammen. Hvis man blot symptombehandler uden at kigge på de underliggende årsager til symptomet, vil man ofte ikke nå i mål og få stoppet problematikken. Dette kan være en af årsagerne til at mange mennesker er kronisk syge med f.eks. maveproblematikker, migræne, depressioner, stress, allergier etc.

Et fysisk symptom kan skyldes en psykisk problematik og omvendt. Det er så vigtigt at have alle aspekter i tankerne, når man ønsker kroppen tilbage i balance.

Vores krop er biologisk og det er så vigtigt at behandle den biologisk!

Kroppen er ikke bygget til eller næres af stress, jag, forarbejdede og dårligt producerede madvarer, mangel på nattesøvn, kemi, luftforurening og mange af de andre ting vi forventer at vores krop kan håndtere! 

Tværtimod næres vores krop af ro, balance, gode råvarer og byggematerialer, kærlig omsorg og sunde vaner.

Mange mennesker har glemt dette og er kørt ud på et sidespor, hvor de plages af kroniske ubalancer i form af:

 • smerter,
 • tristhed
 • træthed
 • dårlig nattesøvn
 • depression
 • følelsen af ikke at slå til
 • øget sukkertrang
 • ustabilt blodsukker
 • overspisning
 • overvægt eller tab af appetit
 • allergier og mange andre symptomer og sygdomme.

Som Health Mentor kan jeg hjælpe dig tilbage på rette spor igen.

Jeg selv har en forhistorie med bl.a. en handicappet datter, som har bragt mig rundt til utallige behandlere, både indenfor det konventionelle og det holistiske behandlingssystem. En af de vigtigste lærdomme jeg har taget med mig, er at mad kan bruges som medicin og at man med rette kost kan nå langt uden kemisk medicin og deraf medfølgende bivirkninger. 

Jeg er SÅ taknemmelig for at jeg mødte dygtige diætister og læger med et holistisk syn på behandlingsmuligheder tidligt i min datters liv. De lærte mig og holdt fast i at jeg skulle bryde nogle af de traditionelle danske vaner omkring kost, herunder bl.a. den kendte madpyramide. Og de lærte mig vigtigheden af kontinuerligt at opretholde min datters helbred og hjerne i den bedste form, trods – eller netop på grund af – de udfordringer hendes genfejl konstant modarbejder hendes indre kemi med.

Hvad livet med min datter også har lært mig er, at hvis man lever sit liv i overhalingsbanen og konstant er på 24 timer i døgnet mange år i træk, uden at nære sin krop med rette brændstof, så skaber man også nogle ubalancer. Disse kan på sigt føre til kroniske problematikker og uhensigtsmæssige vaner, der kræver den rette guidning at få tilbage til naturlig balance igen. 

I en tid hvor de fleste af os, er konstant på og løber stærkt både på job og ofte i fritiden, er det så vigtigt at vi hele tiden tager hånd om vores krop og psyke, så vi kan opretholde vitalitet, glæde, ro, harmoni, energiniveau og et sundt helbred.

Min uddannelse som Health Mentor har givet mig ufatteligt mange redskaber, som jeg kan bruge til mig selv, min familie og dig, hvis du også har brug for at komme tilbage på rette spor eller bare gerne vil optimere din sundhed.

Jeg tilbyder:

 • kropsterapeutisk massage
 • Reconnective healing
 • kostvejledning
 • vejledning i brug af kosttilskud, aminosyrer, homøopati, phytoterapi
 • 1:1 sessions. 

En 1:1 session er for dig der oplever :

 • Fysiske og psykiske ubalancer
 • Smerter, kroniske og forbigående
 • Tristhed
 • Træthed
 • Overspisning, overvægt
 • Tab af appetit, spisevægring
 • Ustabilt blodsukker, følelsen af at gå sukkerkold
 • Mangel på vitalitet
 • En følelse af ikke at slå til
 • Depression
 • Allergier, eksem
 • Hormonelle ubalancer
 • Sygdom
 • At det er svært at komme ovenpå efter et sygdomsforløb

En 1:1 session er også for dig, der blot ønsker at optimere din sundhed med et sundhedscheck i form af gennemgang af dine kostvaner og livsstil.

Det kan altid blive bedre. Vi kan alle blive stærkere og sundere, end hvor vi er præcis lige nu.

Via samtale, Skypemøde eller anden vej finder vi frem til kernen i dine problematikker. Jeg vejleder dig til at finde tilbage til din krops naturlige balance og støtter dig til at genfinde et liv med mere vitalitet, glæde, ro og harmoni. 

I min verden kan vores kost bruges som medicin. Jeg tror på at vi med den rette sammensætning af kost, kosttilskud, homøopati, phytoterapi og gennemgang af dine vaner kan få bugt med de fleste af, eller alle, dine problematikker. Hvad enten de kommer til udtryk fysisk eller psykisk. 

Mine bedste arbejdsredskaber er den journal du udfylder forud for vores møde, Laboratorietests der giver os et billede af din krops egne processer samt homøopatiske ampulkure, der støtter og healer din krop op indefra. 

Ikke alle har brug for alt ovennævnte – sammen finder vi en løsning på netop dine problematikker. 

Ofte handler det om ganske få justeringer, før du mærker store ændringer og så er vi på vej!

Er det på tide at ændre kurs, gøre op med gamle vaner og sætte dig selv i fokus? 

Føler du at du har prøvet ALT for at fjerne dine symptomer og problematikker, men uden held?

Ønsker du at optimere din sundhed og skabe mere vitalitet i dit liv?

Book tid til behandling