Healing

Healing

Jeg er certificeret healer hos Eric Pearl, hvor jeg har taget ”The basic truth and frequencies of healing”.

En Reconnective healings session forløber sådan at du som klient ligger på briksen med lukkede øjne og slapper af. Jeg arbejder med og aktiverer energifeltet omkring dig, uden at røre fysisk ved dig. 

Nogle mærker ingenting, mens andre mærker snurren, prikken, varme, kulde, små spjæt, nye dufte eller får særlige billeder og farver for sit indre. 

Min erfaring er, at mine klienter oplever healingen som meget afslappende, trygt, roligt og går herfra med nye sanseindtryk. 

Jeg bruger ikke healing som symptombehandling, men arbejder med energierne som en helhed og derfra ser vi hvor healingen fører dig hen. Du kan således komme med fysiske problematikker og gå herfra med en psykisk forløsning eller omvendt. Vi kan ikke bestille et bestemt udfald, da arbejdet med dine energier fører din krop og psyke hen hvor det føles mest rigtigt under behandlingen.

Nogle oplever øjeblikkelige ændringer, mens andre oplever at ændringer af krop og psyke sker over tid. 

Healingen kan altså ændre dig på det fysiske såvel som det psykiske plan og du vil efterfølgende kunne opleve at se verden med andre øjne end før healingen. Dette er helt naturligt og vidner om det positive flow Reconnective healing sætter i gang. 

Det er dig som klient, der er observatøren. Måske oplever du et lille ”gennembrud” i en sag du har kæmpet for eller kæmpet imod, måske oplever du at din interaktion med andre forløber anderledes og lettere eller at en arbejdssituation føles lettere.. 

Reconnective healing handler om at få dig tilbage i balance igen på alle planer; fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Healing er et super redskab til at få fat på dig selv og genskabe din indre balance og mening med livet.

Reconnective healing er for dig der:

  • Oplever fysiske/psykiske ubalancer
  • Føler dig stresset
  • Har smerter
  • Har været igennem et sygdomsforløb
  • Ønsker personlig udvikling
  • Drømmer om et mere positivt livssyn
  • Går igennem en svær tid
  • Har svært ved at mærke dig selv og dine ønsker for livet 

Jeg oplever at når jeg kombinerer healing med kropsterapeutisk massage, er mine klienter ofte mere afslappede, nærværende og i kontakt med deres krop og sind forud for healingen, men massagen er absolut ikke en forudsætning for at modtage healing.

Alle kan modtage Reconnective healing.

Jeg har erfaring med at heale både voksne og børn og oplever børn, som meget åbne og modtagelige for healing.

 

“Det kan godt være, man ikke får det man håbede på, men måske får man det man aldrig har turde drømme om” Eric Pearl, Reconnective healing.

Book tid til behandling