Klientstop 2020

Kære alle.

 

Jeg håber, at i er ved godt mod og raske derude ❤️

 

Sådan en Lock-down tid, rummer hele spektret af stress, uro, ro, glæde, mangel på – eller mere overskud, frygt, harmoni eller det modsatte, samt mange andre tilstande og følelser. Vi har aldrig prøvet det før og derfor kender vi ikke os selv og hvem vi er, i en tid som denne, før vi kommer ud på den anden side.

 

Men fælles for (næsten) alle er, at vi har skulle ændre en masse hverdagsvaner og rutiner. De fleste af os, har fået en afveksling (på godt og ondt) fra det vi kalder hverdagen.

 

Jeg tror, at denne Lock-down har sat gang i tankerne hos mange – det har den ihvertfald hos mig..

 

 

Jeg har været sammen med min familie i døgndrift og det har været en (fornyet) øjenåbner for mig, at finde ud af, hvor meget det faktisk betyder for mig, at have al tid i verden, til og med mine nærmeste. Set i bakspejlet, har jeg haft alt for meget, at se til, de seneste år.

 

Som de fleste af jer ved, har jeg en skøn handicappet datter , som er i skole på deltid og resten af tiden hjemme hos mig.

 

 

Da jeg tog uddannelse som health mentor, var det udelukkende med henblik på, at kunne støtte min datter, mig selv og min familie på bedste og naturligste vis. Fordi vi lagde så mange penge hos andre behandlere, for at kunne opretholde et godt og stærkt helbred, hos vores datter. De penge sparer vi nu, fordi jeg selv ved, hvad der skal til ?

 

Jeg blev undervejs i uddannelsesforløbet, grebet af tanken om, at starte eget firma og vejlede andre, så det gjorde og gør jeg stadig på deltid, sideløbende med, at jeg passer min datter.

 

I efteråret 2019 valgte jeg så, at supplere min uddannelse, som health mentor, med uddannelsen til komplementær hormonterapeut ved Institut for komplementær hormonterapi. En to-årig uddannelse, der har vist sig, at være mere omfattende ift lektier, opgaver mm., end jeg først troede. Det er ok, for det er mega spændende og meget lærerigt ?

 

 

 

 

Men men men, døgnet har kun 24 timer og det kræver simpelthen for store veksler af mig, både at være på 24/7 hos min datter (jeg står jo altid stand-by, også når hun passes af andre), læse/være på kursus, have klienter og opnå den tid jeg ønsker, at have til min familie – og til mig selv ikke mindst ?

 

Så uanset hvor MEGET jeg elsker, at hjælpe mine klienter og følge jeres flotte indsats og fremskridt og selvom det VIRKELIG er med et stik i hjertet, at jeg skriver dette, så har jeg valgt, at lukke ned for klienter resten af 2020. Dette gælder både online og 1:1, inkl massage, healing og sessioner.

 

Jeg har brug for ro til min uddannelse og jeg har brug for lidt space ift at få kigget på mit firma og hvor jeg vil hen med det. Og allermest har jeg brug for tid, til min familie og mig selv ❤️

 

Ydermere (og måske allermest pga af det), har jeg nogle udfordringer ift, at have klienter i de kommende mange måneder..

 

Som det desværre er lige nu, med Covid-19 situationen, er det ikke muligt, at have klienter, da min klinik ligger i eget hjem og med adgang gennem hele huset. Det er for risikabelt ift smittefare, både for mine klienter og for min familie, trods alle forholdsregler.

 

Inden længe har min datter 6 ugers sommerferie herhjemme, som betyder, at jeg kun kan arbejde om aftenen, når min mand kommer hjem.

 

Til efteråret skal min datter have opereret begge fødder – en operation, der skulle have været lavet sidst i marts måned, men blev udsat pga Covid-19. Og derefter skal hun genoptrænes herhjemme, inden hun starter skole igen.

 

 

 

 

Vi overvejer også pt en ombygning af huset, bl.a. med adgang til klinik, uden at skulle gennem hele huset ?

 

Alt dette vil give en masse afbræk, hvor mine faste klienter ikke kan regne med, at få tider i længere perioder og det er utilfredstillende for alle parter. Jeg ønsker jo at være der 100% for jer, der kommer hos mig ❤️

 

Det har været en vildt svær beslutning for mig, at tage, at det skal være sådan resten af året. Men jeg kan omsider mærke, at det er den rigtige beslutning og præcis som det skal være.

 

Jeg lukker ikke mit firma ned og jeg sender selvfølgelig fortsat ampulkure til jer, der har bestillinger ud i fremtiden ❤️ Det er også stadig muligt, at købe ampulkure, kosttilskud mm., samt få vejledning til dette. Jeg tilbyder bare ikke 1:1 sessioner, massage, healing mm ❤️

 

Jeg vil fortsat smide opslag op, om diverse på de sociale medier og måske endelig finde tid til alle de blog indlæg, jeg har lyst til at skrive ?

 

Livet er uforudsigeligt og finder jeg uventet space til, at kunne tage klienter ind, inden året er omme, giver jeg straks besked om dette ?

 

STOR TAK til alle jer, der indtil nu, har valgt Higherliving.dk, som en del af jeres vej, til at få det bedre og stå stærkere. Jeg er så evigt taknemmelig, for det samarbejde jeg har haft med hver og en af jer. Jeg håber, at i alle ved, at hvis jeg havde tiden og situationen var til det, var mine døre stadig åbne for behandlinger og sessioner ❤️

 

Jeg håber, at i fortsat har lyst til, at følge med på min side og håber på forståelse for mit valg.

 

Alt det bedste,

Marlene

Skriv et svar