Min vigtigste klient <3

Alle mine klienter er vigtige og jeg elsker at vejlede og støtte mennesker, på deres rejse mod et bedre helbred. Men der er en klient, der er den allervigtigste og det er min yngste datter Marie. Det er nemlig hende, der er årsagen til at jeg valgte, at tage uddannelsen som Health mentor.

Marie er født med en sjælden genfejl, kaldet CDKL5, der har medført, at hun er multihandicappet og har en meget voldsom form for epilepsi.

Vi har siden Marie var helt lille, rejst i både ud- og indland for at søge de allerbedste eksperter til at støtte os i, at træne hende og hjælpe os med at opretholde et godt helbred hos hende.

Vi har været vidt omkring og på rejsen til idag, har vi, udover at modtage supervision fra super kompetente mennesker, taget mange kurser, for at blive vores barns bedste behandlere. Det har været mit faste job, at varetage Maries træning samt passe hende, siden hun blev født.

Vi lærte helt fra hun var lille, at servere den allersundeste kost for hende. Det vi tidligere havde troet, var sund kost, blev vendt helt på hovedet, da vi konsulterede super kompetente læger og diætister i USA i 2007.

Ud med de hurtige kulhydrater. Vi var vant til at spise masser af fuldkornspasta, havregryn/grød, rugbrød, ris mm.!

Ind med masser af godt fedt i form af olier, nødder, kerner, avocado mm. Uhh, den var svær at overvinde efter 90´ernes minus-fedt kampagner!

Servere masser af grøntsager. Den var ikke svær, idet vi altid har spist meget grønt, men vi skulle alligevel skrue ekstra op og variere det lidt mere.

Marie spiser mælk-, sukker og kornfrit og har gjort det siden hun var 2 år. Hun er blevet trænet efter træningsprogrammer, specielt tilrettelagt efter hendes behov og vi har haft et super team af hjælpere til at støtte mig i dette.

Ét sted kunne vi dog aldrig helt slå igennem, før jeg mødte Friederich og Chloe fra Currame og det var ift at støtte Marie med kosttilskud.

Hun kunne simpelthen ikke tåle dem, selvom diverse tests viste, at hun manglede dem. Hendes tarmsystem reagerede meget voldsomt, uanset hvor forsigtigt vi gik frem og trods det, at vi skiftede mellem producenter og doser. Undervejs opgav vi, at forsøge med flere dyre kosttilskud, selvom det var frustrerende, når hendes Organix tests sagde at hun manglede dem. Altså indtil for et par år siden..

Efter 11 års assistance fra mange forskellige dygtige fagfolk, begyndte jeg at længtes efter, at kunne hjælpe Marie mere selv og undgå at fortsætte med at rejse både Danmark og resten af verden rundt for at konsultere andre.

Da jeg stødte på Currame´s Health Mentor uddannelse, følte jeg at det var så bred en uddannelse, at jeg ville kunne få en masse værktøjer til selv at kunne støtte Marie til bedst mulige balance ift de udfordringer hun altid vil skulle leve med. Vi kan ikke fjerne hendes genfejl, men vi kan støtte hendes krop på allerbedste vis, så hun kommer så meget i balance både fysisk og psykisk som muligt.

Undervejs i min uddannelse lavede Chloe en Organix og Aminosyre test http://www.higherliving.dk/laboratorie-tests/organix-test/ der viste hvordan Maries krops indre processer havde det og rådgav os, ift hvilke kosttilskud hun havde brug for. Dette var ikke nyt for os, for det havde vi jo prøvet flere gange for år tilbage, men uden held.

Gennembruddet blev derfor den Homøopatiske ampulkur Chloe nærmest insisterede på, at Marie skulle have.

Homøopatien viste sig, at være det guldkorn vi har manglet de sidste mange år. Vi startede med ampulkuren og derefter introducerede vi ét kosttilskud ad gangen, så vi hele tiden kunne opfange, hvis Marie reagerede negativt på et af dem. Det gjorde hun ikke.

På et halvt år øgede Marie sin vægt med 7 kg. Fra at have vejet 20 kg i flere år, mens hun voksede i længden, øgede hun sin vægt til at veje 27 kg uden vi overhovedet ændrede i kosten. Det kunne tydeligt ses på hende, på den positive måde!

Siden har hun øget vægten med yderligere 3 kg, så hun nu samlet har taget 10 kg på siden vi startede homøopati og derefter kosttilskud <3

Samtidig steg hendes humør og hun blev mere rolig – altså når hun ikke bevægede sig i ren glæde og frækhed.

Hendes søvnmønster har været stort set ikke-eksisterende siden hun var lille. Hun har kunne være vågen et eller flere døgn ad gangen og så powernappe ganske lidt næste døgn. derefter snorksove en hel dag og være vågen natten derpå.

Der har ikke været noget, der mindede bare lidt om et søvnmønster og der været måneder, hvor vi slet ikke kan huske at have sovet, fordi det har været så lidt vi har haft mulighed for det.

Vi forældre hutlede os igennem døgn efter døgn, uge efter uge, år efter år i konstant søvnmangel. Marie selv levede med sorte render under øjnene og en stakkels krop (og sind) der aldrig fik ro.

Ganske langsomt oplevede vi, at hun sov lidt flere sammenhængende timer og indimellem flere nætter i træk. Stadig langt fra som andre børn i samme alder sover, men fra nærmest ikke-eksisterende sammenhængende søvn og til nogle timer i træk, var og er en drøm for os alle.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er homøopatien, der er den allervigtigste faktor i de gode fremskridt vi har oplevet.

Rent faktisk afprøvede vi homøopati på et tidspunkt, da Marie var 4-5 år, men dengang udløste, det vi gav, voldsomme angstlignende anfald, så vi stoppede igen.

Idag tænker jeg, at vi gik for voldsomt frem og startede et forkert sted.

Det er så vigtigt ikke bare at symptombehandle på et punkt, men at vi kommer hele vejen rundt om både det fysiske og psykiske, samt at homøopatien sammensættes, så det spiller sammen.

Det er det jeg oplevede at ampulkuren kunne ift Marie og det jeg idag selv arbejder med ift mine klienter.

På trods af, at Marie har levet MEGET sundt, økologisk, uden sukker, gluten og mælk siden hun var 2 år, gennemgik hun en ret vild udrensning da hun startede på ampuller. Hendes urin var helt mørkebrun og hun lugtede ud af munden den første tid. Hun har ellers aldrig dårlig ånde.

Dette viser bare, at selv om du lever 100% sundt ift din kost, kan din krop stadig trænge til hjælp ift udrensning.

I Maries tilfælde handler det selvfølgelig om, at hendes krop generelt er i ubalance pga hendes genfejl, men i høj grad også om at hendes krop var ekstremt stresset pga manglende nattesøvn, voldsom epileptisk aktivitet og hendes intolerance overfor så mange forskellige madvarer, dufte mm.

Så hurra for verdens letteste måde, at udrense på; ampulkuren <3

Dernæst kommer kosttilskuddene. Jeg er overbevist om, at især B-vitaminerne har gjort en stor forskel, da først homøopatien fik reguleret kroppens processer, så hun blev klar til at modtage dem.

B-vitaminer er super vigtige for vores nervesystem, immunsystem, kroppens antioxidantniveau, fedt-, -kulhydrat og proteinomsætning, energiniveau, hud, hår osv osv.

Men også vigtige kosttilskud, som mælkesyrebakterier, Q10 og Liponsyre, har haft stor betydning for Marie.

Marie er stadig multihandicappet og med epilepsi. Det ændrer sig aldrig. Hun er også stadig intolerant overfor forskellige madvarer og har stadig svære dage. Men hun er en pige i ret god balance, hendes diagnose taget i betragtning og vi arbejder fortsat med både kost, homøopati, kosttilskud og tests, for at opretholde og forbedre denne balance <3

Tiltag vi har gjort:

Bemærk at dette blogindlæg handler meget specifikt om min datter og hendes behandlingsplan.

Jeg vil altid anbefale, at du lige vender det med mig – eller anden sundhedsrådgiver – inden du kaster dig ud i noget af ovenstående med dit eget barn.

Jeg finder det bare så vigtigt, at dele budskabet om, at der findes mange tiltag med naturlige produkter, hvis du har et barn, der er ude af balance af den ene eller anden årsag.

Dette gælder for både børn med medfødte sygdomme og raskfødte børn, der rammes af sygdom eller kommer i ubalance af anden årsag.

3 kommentarer to “Min vigtigste klient <3”

Author's gravatar

Fantastisk inspirerende indlæg! Hvor er det dejligt at i har fundet mere ro og Marie har fået det bedre! ❤️

    Author's gravatar

    Tak for de søde ord og dejligt, at du fandt indlægget inspirerende <3

[…] de fleste af jer ved, har jeg en skøn handicappet datter , som er i skole på deltid og resten af tiden hjemme hos […]

Skriv et svar