Helende salver til dit hjemmeapotek

Der findes en række af fantastiske produkter, baseret på udtræk af urter, planter og andre skønne naturlige midler, som jeg ofte anbefaler til mine klienter.

Efter at have lavet opslag på Facebook og Instagram om salverne, har jeg fået en del henvendelser og spørgsmål om dem. Derfor har jeg valgt, at lave en overskuelig liste, så du selv hurtigt kan finde præcis den salve, du har brug for at have i dit hjemmeapotek eller ved akut opstående situationer, hvor du ønsker at støtte på naturlig vis.

I dette indlæg vil jeg lave en liste over salver, du kan have stor gavn af, at have i dit hjemmeapotek.

 

 

Fælles for salverne er, at de er ganske harmløse, netop fordi de er fremstillet af naturlige og rene produkter uden kemi, der virker forstyrrende for din krops naturlige balance.

Dog skal du selvfølgelig være opmærksom på indholdet, hvis du er allergisk eller overfølsom overfor en eller flere af ingredienserne. Derudover er der alkohol tilsat, som konserveringsmiddel i salverne. Det kan svie en smule, hvis du har en rift i huden, hvor du påfører det.

Det er FANTASTISKE salver, som jeg ønsker, at alle skal lære at kende, for at mindske kemi i de produkter de bruger <3

 

 

Traumeel – Bruges ved forskellige former for traumatiske skader på din krop. Inflammation, forstuvninger, slag, forvridninger, fibersprængninger mm. Traumeel kan også med fordel påføres en bums eller anden inflammation i huden.

 

Hamamelis – Fantastisk hvis du har problematikker som åreknuder, årebetændelse, hævede fødder og ben, karsprængninger i huden og uro i benene. 

 

Calendeel – Bruges ved irriteret og tør hud, insektstik, solskoldning og forbrændinger. Desuden ved dårlig sårheling (vær obs på at det kan svie pga alkoholindhold), nældefeber, kuldeeksem og inflammation i huden.

 

Zeel – God til dig med smerter og stivhed i led, sener og muskler. Super velegnet ved gigtsmerter.

 

Fidesan – Super ved infektioner i huden, allergiske hudsygdomme, hudkløe uden synlige hudforandringer, eksemer – herunder også børneeksem.

 

Paeonia – Bruges hvis du har problematikker som hæmorider, anal-rifter, fistler eller kløe.

 

    

 

Da alle salverne er baseret på urter og derved meget harmløse, kan du bruge dem så meget du føler behov for det.

 

Er du meget plaget, af nogle af ovennævnte problematikker, vil jeg anbefale dig, at supplere med en homøopatisk ampulkur for at støtte din krops indre processer. Eller at tage fat i mig, så vi kan få en snak om, hvorvidt du med fordel kan ændre i kostvaner, supplere din kost med gode kosttilskud eller andet, der kan genskabe din krops naturlige balance og derved nedsætte dine symptomer. Jeg kan kontaktes på marlene@higherliving.dk 

 

Skriv et svar