Basis kosttilskudsliste til voksne

Jeg bliver ofte spurgt hvilke basis kosttilskud jeg anbefaler. Det kan være et lidt tricky spørgsmål at svare på, da vi alle er forskellige og har forskellige behov. Hvis du vil have en kosttilskudsliste, der er 100% skræddersyet til dig, vil jeg anbefale at du bestiller en 1:1 session  eller kontakter mig på marlene@higherliving.dk

Dog tør jeg godt komme med et bud på en basis kosttilskudsliste, som 95% af mine klienter har behov for.

Har du en særlig sygdom, får medicin eller andet du bør være opmærksom på, skal du altid kontakte mig inden du begynder at tage nedenstående anbefalede kosttilskud.

Alle tilskud på listen, er produkter jeg selv har afprøvet og kan stå inde for. Hvis du vælger selv at udforske markedet og kigge efter alternativer, anbefaler jeg at du sammenligner med indholdet i nedenstående.

Tryk på produktnavnet, for direkte link til hvor du kan købe det 🙂

Multivitamin 2 stk morgen og 1-2 stk aften. En vigtig base for at støtte kroppen bedst muligt. Jeg anbefaler en, der har et højt indhold af gode vitaminer og mineraler. Højere end man normalvis oplever i Danmark.

Omega-3 olie 3-4 g. dgl. Øger fedtforbrændingen, regulerer blodsukkeret, støtter hjerne, hjerte, stofskifte, led, blodomløb samt holder hud og hår sundt og stærkt. Brug koden “Higherliving10” og opnå 10% rabat på dit køb

Mælkesyrebakterier 1 stk dgl. Tag 1 morgen og 1 aften i en periode ved behov for ekstra tarmstøtte. Støtter din fordøjelse og bedre optagelse af næringsstoffer.

Q10 2 stk dgl. Det er ok at øge op til 6 stk dgl i opbyggelsesperiode. Brug koden HigherLiving og opnå 10% rabat på dit køb.  Q10 er en kraftig antioxidant, der nedsætter risiko for blodpropper og åreforkalkning, forebygger hovedpine og migræne, giver energi på celleplan, nedsætter inflammation i kroppen og styrker hjertet. Kan i samarbejde med C-vitamin regulere kolesterolniveauet. Er du i energiunderskud, er Q10 et must i dit naturlige “medicin”skab <3

C-vitamin 1/4 tsk rørt op i vand 1-4 x dgl. Super antioxidant. Din krop producerer ikke selv C-vitamin, så derfor er det vigtigt at få det tilført via kosten og kosttilskud. Da C-vitamin kun flygtigt er tilstede i kroppen, er det vigtigt, at du tager det fordelt ud over dagen. C-vitamin beskytter mod infektioner og sygdomme,  fordi det styrker dit immunsystem, fremmer sårheling, opbygger din krops stress-hormoner, kan i samarbejde med Q10 regulere kolesterolnivauet og fremmer kroppens evne til at gendanne væv.

D-vitamin fra Biotics hvis du foretrækker flydende. 1-2 dråber dgl. Eller D-pearls 1-2 stk dgl. Brug koden HigherLiving og opnå 10% rabat på dit køb hos PharmaNord.

D-vitamin øger optagelsen af calcium fra tarmsystemet, er god ved blodsukkerproblematikker, forebygger knogleskørhed, støtter nervesystemet, forebygger træthed, humørsvingninger og depression. En rigtig humørspreder du især har brug for i efterår/vinterperioden 😉

B-complex 1 stk dgl. Øger din energiproduktion, støtter nervesystemet, nedsætter smerter, træthed og følelsen af en svækket krop, støtter dit tarmsystem og dermed næringsoptagelsen, forbedrer søvn og støtter dit hormonsystem.

Chlorella 4 stk op til 3 x dgl i forbindelse med et måltid. Tabletter baseret udelukkende på ferskvandsalger der støtter udrensning. Naturligt og godt for din krop. Brug koden “Higherliving10” og opnå 10% rabat på dit køb

Lige så mange, der efterspørger basis kosttilskudsliste, lige så mange spørger “er det overhovedet nødvendigt at tage kosttilskud?”

Det spørgsmål vil jeg til næsten hver en tid svare ja til. For det første fordi det er de færreste, der spiser så store mængder grøntsager og frugt, at de vil kunne opbygge en naturlig lagring af vitaminer og mineraler den vej.

For det andet, er den ofte meget lange transport af vores grøntsager inden det når butikkerne, samt den kunstige og fremskyndede modning af mange af dem, medvirkende til at vitamin og mineral indholdet ikke er optimalt.

For det tredje lever de fleste af os, idag en tilværelse hvor vi stiller rigtigt store krav til os selv og hvor omverdenen stiller krav til os. Vi passer sjældent vores sengetid og mange af os oplever kortere eller længere perioder med stress, sorg eller sygdom. Alt dette kræver store ressourcer af vores krops naturlige depoter af vitaminer og mineraler.

Derfor har vi behov for ekstra støtte i form af kosttilskud <3

Skriv et svar