Giv din krop et citron boost hver morgen

 

Jeg anbefaler ofte mine klienter, at drikke et glas vand med saften fra en friskpresset citron hver morgen.

 

Citroner støtter din krops udrensning.

 

Om natten mens du sover, frigiver din krop en masse affaldsstoffer. Saften fra en her citron i et glas vand, som det første du indtager hver morgen, støtter din krops udskillelse af disse affaldsstoffer.

 

Personligt foretrækker jeg at drikke stuetempereret vand, både om morgen og resten af dagen. Dette fordi jeg føler, at min krop trækker sig sammen, når jeg drikker iskolde drikke. Men det vigtige er, at du får citronsaften, så du må selvfølgelig drikke præcis den temperatur du holder mest af.

 

Citroner er smækfyldt med antioxidanter og derfor er de gode for dit immunsystem.

 

Udover A, B, C og E-vitamin indeholder den smukke gule citron også gode mineraler, som natrium, calcium, kalium og magnesium. 

 

 

 

 

Citroner støtter din krops syre/base balance. Trods den syrlige smag, er citronen en basisk fødevare.

 

Udover at starte din dag med et citron boost, er citronen fortrinlig i skiver i salater, oven på laks eller sammen med kylling i ovnen. Riv også skrællen ovenpå dine grøntsager, kør dem med i juicerne eller kom citronsaft og/eller skiver i din te. Kun fantasien sætter grænser..

 

Citroner er super sunde, MEN meget citronsaft er ikke godt for dine tænders emalje. Så vand med citron i meget store mængder vil jeg ikke anbefale.

 

Et glas hver morgen anbefaler jeg gerne og det er da et skønt og friskt hjemme-detox-tricks, der er til at overkomme.

Skriv et svar