Homøopatisk efterårs/vinter”kit” til dig og din familie

Efterår og vinter er lig med snue, hoste, influenza og anden sygdom for mange. De fleste har tendens til lige at se det an, et par dage, inden de gør noget ved det. Det betyder i mange tilfælde, at det der startede som symptomer, ender ud i reel sygdom, som feks mellemørebetændelse, bronkitis og andet, der risikerer at kræve kemisk medicin fra lægen.

 

Men sådan behøver det ikke at være. Hvis du sørger for at have et homøopatisk “redningskit” til dig og din familie på lager, kan du lyn hurtigt sætte ind overfor symptomerne og bremse sygdom på en naturlig måde.

 

Homøopati er medicin uden bivirkninger – hentet fra naturens eget skatkammer <3

 

 

Her er en række naturlige midler, til både børn og voksne, jeg anbefaler altid at have i sit hjem:

  • Euphorbium næsespray. Bruges ved stoppet næse samt pande- og bihulebetændelse. Dosis: efter behov.
  • Vinceel halsspray. Bruges mod hæshed, ømhed og infektion i halsen. Er desuden effektiv ved ømt og hævet tandkød. Dosis: efter behov
  • Brochosin hostemikstur. Bruges ved tør eller slimfyldt hoste. Dosis for voksne og børn over 12 år: 2 tsk 3-6 x dgl. Børn under 12 år: 1 tsk 2-4 x dgl.
  • Oteel øredråber. Bruges ved mellemørebetændelse. Supergod til at stoppe sygdomsudvikling ved brug helt fra de første symptomer. Dosis; 1-2 dråber i øret op til 4 x dgl. Anbefales ikke ved hul på trommehinde eller dræn i øret. 
  • Oculoheel øjendråber. Bruges ved løbende og irriterede øjne. Ved øjenbetændelse og allergiske reaktioner, der påvirker øjnene. Har personlig god erfaring med Oculoheel ved bygkorn. Dosis: 1-2 dråber i øjet op til 4 x dgl.
  • Urtepencil med C-vitamin. Kapsler baseret på urter, rødder og C-vitamin. Støtter immunsystemet. Hvis du er en af dem, der altid rammes af en omgang sygdom når efteråret og vinteren sætter ind, anbefaler jeg at du tager Urtepencil forebyggende. Ellers kan de tages akut, så snart du mærker de første symptomer. Dosis for voksne og børn over 11 år er op til 5 kapsler 4 x dgl. 

 

 

 

 

Ønsker du at give dig selv eller dit barn en grundig “efterårs/vinter rengøring”, der støtter udrensning, opbygger immunsystemet og booster energiniveauet, vil jeg anbefale at investere i en homøopatisk ampulkur. Læs mere her 

Homøopatisk ampulkur

 

Skriv et svar